vineri, 22 mai 2009

.

Sunt un simplu om, care e disperat dupa putina fericire.
Sunt un om, care isi doreste ca lacrimele sa nu il mai sufoce.
Sunt un om, care nu mai are incredere in nimeni.
Sunt un om speriat, si cu penita plina de rabdare.
Sunt un om trist, cu ochii decolorati.
Sunt un om cu multe vise, si slab de sperante.
Sunt un om cu zambet mascat.
Sunt un om ca voi toti, si totusi asta nu ma face fericita.

11 comentarii:

Anonim spunea...

disperarea nu a folosit niciodata nimanui. incredere nu ai avut niciodata in nimeni , nici macar in tine si asta ar fi primul pas . fara speranta si credinta visele tale se vor narui mereu . zambetul mascat atrage alte zambete , evident mascate. esti un om ca noi toti si vezi cumva prea multi oameni fericiti in jurul tau ? fericirea e lucru mare la indemana oricui o doreste cu adevarat prin fapte nu prin vorbe . te distrugi singura ... facand mereu aceleasi lucruri care te mentin in starea de nefericire , invata de la oamenii fericiti , fi mai umila si mai putin naiva si iesi din cercul in care te-ai inchis singura pentru ca este evident ca fericirea nu se afla acolo , mai cauta , mai invata , mai asculta si intr-o buna zi cine stie poate te impiedici de fericire sau poate se impiedica fericirea de tine dar vezi tu se impiedica de prea multi dar prea putini o recunosc si o prind de mana , marea majoritate o imping si injura sau in cel mai bun caz se scuza grabiti si trec mai departe ... din fericire ea revine iar si iar si iar si fiecarui om i se acorda mai multe sanse in drumul sau ... mult succes data viitoare . Lumina lui Hristos sa-ti lumineze pasii . Aruncati-va idolii la gunoi si veniti la Hristos de vreti bucuria s-o gasiti sau va ve-ti pierde pe cararile intortocheate si intunecate unde nu se afla nici bucurie si nici pace

Alex spunea...

multumesc anonimule

Anonim spunea...

cu placere puiule de om. Dumnezeu sa te binecuvanteze, fericirea sa te urmeze,inima sa-ti vibreze. credinta , speranta si milostenia sa te elibereze iar pe fata zambetul sa-ti radieze.

Alex spunea...

si..nu ai vrea sa iesi din anonimat?

Anonim spunea...

nu...nu as vrea sa ies din anonimat , de a-si fi vrut nu as fi fost anonim de la bun inceput . in anonimat cuvintele mele au o putere mai mare si pe mine ma interesa sa trimit un mesaj si nu sa-mi fac reclama .

Alex spunea...

te rog eu..sunt foarte curioasa..

Anonim spunea...

da stiu , si cred ca ar fi cazul sa te vindeci si de aceasta curiozitate extrema , nu este folositoare , ba chiar in anumite situatii este foarte daunatoare . a fost optiunea mea de a fi anonim si asa am sa si raman si ti-as fi recunoscator daca nu ai insista , am gresit destul in trecut , e timpul sa mai fac si ceea ce trebuie asa cum trebuie .

Alex spunea...

da..dar e usor sa zici asta iar eu sa mor aici de curiozitate si ai gresit destul in trecut cu ce?adica la ce te referi?

Anonim spunea...

mai bine sa mori de curiozitate decat sa mori din cauza curiozitatii.
invata sa pierzi si o sa ajungi sa castigi . invata sa apreciezi ceea ce ai ca sa primesti mai mult. fiindca ceea ce ai nu este putin ... si este o mare sursa de nefericire in zilele astea ,anume ca prea multi oameni se concentreaza pe ceea ce nu au si nu mai vad ceea ce au si oricat si orice ar avea mintea lor e tot la ceea ce nu au , fericirea vine atunci cand invatam sa fim multumiti cu ceea ce avem cu ceea ce am primit , poti fi fericit pentru ca privesti pe geam si vezi un copac sau un nor ... nu-ti mai dramatiza viata , existenta , adopta o atitudine pozitiva , priveste jumatatea plina , zambeste , roaga-te si multumeste Tatalui Ceresc pentru cine esti pentru si pentru fiece lucru bun din viata ta si vei vedea ca sufletul tau va renaste

Alex spunea...

lasa..aia e alta fericire
ca vezi un copac
sau ca vezi cerul
sau ca poti sa mirosi o floare
etc
is alte chestii care imi lipsesc mie..nu stii tu

Anonim spunea...

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=18&cap=1 fiece lucru vine la timpul lui . va recomand cu caldura sa cititi Ecleziastul , nu sunt decat cateva pagini dar este multa intelepciune.
poate ca stiu poate ca nu stiu , oricum nu are importanta , tuturor ne lipseste ceva sau cineva , suferinta face parte din lumea asta si nu e straina nici unui om asa cum si cumpatarea ar trebui sa nu fie , soarele inca rasare , oamenii inca se nasc , speranta nu a murit si nu va muri atat timp cat va mai exista in sufletul unui om . bucurate de ceea ce ai si fi consecventa in ceea ce cauti si vei gasi la timpul potrivit .
e tarziu , si am spus ceea ce am avut de spus . as fi foarte fericit sa te fi ajut cu ceva cuvintele mele , cat de putin . de am reusit ma bucur , de nu imi cer iertare , poate am sa fiu mai inspirat cu alta ocazie . noapte buna puiule de om