marți, 29 martie 2011

Ti-am zis sa-mi dai aripi. Si tu ce-ai facut? Mi le-ai bagat in stomac cu tot cu fluturi si ori de cate ori ma gandesc la noi se trezesc. Si ma gadila, si-mi lasa urme-n amintiri. Crezi tu ca sunt rea? Sunt. Stiu ca sunt. Sunt rea si cu mine nu doar cu tine. Da-mi place sa fiu rea uneori, chiar daca apoi imi pare rau. Si curioasa. Mereu ma uit prin ochii tai, si-ncerc sa vad ce te doare acolo pe dinauntru. Da nu prea se vede clar. Ca nu ma lasi tu. Pot sa ma imbrac cu tine? Sa nu mai fiu! Sa fim.

3 comentarii:

EMY spunea...

foarte frumos... putine cuvinte dar arajate cu mare grija si cu mult gust ... felicitari ... traieste fiecare clipa ca ori cum viata acesta trece asa de repede ... dar fa cu mare grija fiecare pas

Alex spunea...

Ce dragut! Multumesc!

Anunturi Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc toate cele bune.